Subscribe to:
Post Comments (Atom)
"ΤΟ ΚΑΡΑΟΥΛΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ"
Καραούλι θα πεί σκοπιά, φρουρά.Καραούλι είναι η φύλαξη, η προστασία και κάποιες φορές,η καταγραφή, η παρατηρήση. Αυτό σκοπεύουμε να κά...
-
H ταπεινή πιτουλίτσα στο τηγάνι Για να φτιάξεις τη ζύμη για την πταλιά ανακάτευες αλεύρι, νερό, αλάτι και το ζύμωνες. Η ζύμη έπρεπε να ...
-
Πλιγούρι είναι το κοπανισμένο ή το αλεσμένο σιτάρι.Ήταν συνηθισμένο συνοδευτικό της παλιάς ελληνικής κουζίνας, το οποίο αντικαταστάθηκε ...
-
Θα χρειαστούμε: σπαράγγια ελαιόλαδο αυγά αλάτι, πιπέρι Βάζουμε τα σπαράγγια στο τηγάνι, χωρίς νερό και λάδι, γιατί βγάζ...
No comments:
Post a Comment